Overvejer du at få en terrasse i din have? En træterrasse er en fantastisk tilføjelse til enhver bolig og have, der giver mange muligheder, f.eks. for at slappe af, nyde det gode vejr eller tilbringe tid med venner og familie. 

Rh Tømrer og snedker ApS hjælper vi gerne med at bygge din nye drømme terrasse. Vi har over 15 års erfaring med diverse tømreropgaver, og har derfor den rette ekspertise og erfaring der skal til, for at levere en træterrasse i topkvalitet. 
Kontakt os allerede i dag på telefon 20 72 36 71, for at få et godt tilbud på en ny flot og holdbar træterrasse, specialdesignet efter dine ønsker og behov. 

Det skal du overveje inden du kan bygge en træterrasse

Når man skal have bygget en ny terrasse, er der flere overvejelser at gøre sig, inden projektet kan gå i gang. Nogle af de ting du skal overveje er følgende:

  • Hvor stor skal terrassen være og hvordan skal designet se ud?
  • Hvor skal terrassen placeres? Ift. sol, skygge, vind mm. 
  • Hvilke træsort skal der benyttes?
  • Skal terrassen være overdækket, laves i niveauer, indeholde plads til et spa eller andet?

Vi står naturligvis gerne til rådighed med professionel rådgivning omkring fordele og ulemper ved de forskellige materialer og løsninger, og hjælper gerne med at finde den bedste løsning. 

Kontakt os for et godt tilbud

4 fordele ved at få bygget en terrasse i træ 

Fordelene ved en træterrasse er mange, og nogle af de vigtigste er:

  1. En træterrasse ser smuk og naturlig ud og kan hjælpe med at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i din udendørs plads.
  2. Træterrasser er robuste og holdbare og kan modstå slid og vejrforhold i mange år
  3. En træterrasse kan tilpasses til at passe til din personlige stil og dine individuelle behov, så du får den perfekte træterrasse til dit hjem.
  4. En træterrasse kan øge værdien af dit hjem og gøre boligen mere attraktiv,  hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge 

Rh Tømrer og snedker ApS har mange års erfaring med at designe og bygge træterrasser. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at din træterrasse er smuk, holdbar og let at vedligeholde. Vores team af erfarne tømrere kan skræddersy din træterrasse efter dine individuelle behov og præferencer, så du får det perfekte udendørs samlingssted. 

Ring i dag og få et godt tilbud på en ny flot terrasse

Går du og drømmer om at få en ny flot terrasse i din have? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine ønsker. Vi står til rådighed med professionel vejledning, rådgivning og inspiration til hvordan din nye træterrasse kan se ud. 

Kontakt os på telefon 20 72 36 71, mail rh@rhts.dk eller via kontaktformularen på siden, for at få et godt og uforpligtende tilbud. 

Vi hjælper private og erhvervskunder i Hjørring, Støvring, Aalborg, Frederikshavn, Skagen og omkringliggende områder i Nordjylland.