Er boligen blevet for lille, kan en tilbygning være det rigtige for dig, vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi får fundet den helt rigtige løsning til dig. Vi har flere års erfaring med tømrer tilbygning, og vi hos Rh Tømrer og snedker ApS går op i kvalitetshåndværk og kundetilfredshed.

Hvis du skulle være i tvivl omkring hvilke materialer du skal vælge, så står vi klar med professionel rådgivning, så vi i sammen kan opnå det bedst mulige resultat.
Vi går op i kvalitet, derfor prioriterer vi gode materialer og en gennemtænkt byggeproces, så du undgår unødvendige bekymringer. 

Vi bygger med omtanke

Når vi bygger om eller laver en tilbygning, tager vi naturligvis hensyn til til den bestående byggestil. Det er vigtigt for os at tilbygningen matcher din bolig. 

Kontakt os

Går du i byggetanker og overvejer at få lavet en tilbygning eller ombygning? Eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og lad os høre om dine ideer, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud.